Amsterdamse student planologie speelt cello in het UvA-orkest

      Reacties uitgeschakeld voor Amsterdamse student planologie speelt cello in het UvA-orkest

Ik ben Koen Batenburg, 22 jaar oud en ik woon met mijn ouders, broer en zus in Soest. Ik speel sinds dat ik 9 jaar ben cello. Eerst in een aantal orkesten van de muziekschool in Amersfoort, inmiddels al bijna vijf jaar in het Amersfoorts Jeugd Orkest (AJO) en sinds september in het UvA-Orkest Jan Pieterzoon Sweelinck. Ik haal hier enorm veel plezier uit, maak vrienden en maak bovenal fantastische muziek.

Naast mijn hobby studeer ik, zoals ik eerder al heb verklapt, aan de Universiteit van Amsterdam ‘Planologie’. Ik zit in mijn derde jaar en ga bijna starten met mijn scriptie. Naast mijn bachelor volg ik de minor ‘Muziekwetenschappen’ aan de Universiteit Utrecht. Dit doe ik puur uit interesse om meer te weten te komen over de geschiedenis van muziek in brede zin.

Mijn toekomstplannen zijn nog niet heel concreet. Ik denk dat ik later een baan heb binnen de ruimtelijke ordening. Wat ik zeker weet is dat ik dan nog steeds mijn muzikale hobby beoefen, want daar zal ik voorlopig nog niet mee stoppen 🙂

Best gek om iets over jezelf te schrijven. … Deze tegemoetkoming ga ik gebruiken voor de huur van mijn toekomstige studiowoning in Amsterdam en voor een eventueel mooie reis naar ‘bestemming onbekend’.

Koen ontving in het collegejaar 2022-2023 een studietoelage van de Vicarie.