Gemiddeld 8 halen bij HvA voor Delftse master Productdesign

      Reacties uitgeschakeld voor Gemiddeld 8 halen bij HvA voor Delftse master Productdesign

Nu in laatste jaar Werktuigbouwkunde bij HvA

Eerst zal ik mijzelf even voorstellen. Ik ben Sam van Basten Batenburg en woon alweer 4 jaar in Amsterdam. Eerst steeds tijdelijk in onderhuur, omdat het mij niet lukte een kamer te vinden. Nu sinds drie jaar alweer op dezelfde plek met drie medestudenten. Tijdens Corona was dat fijn, want we hebben meerdere keren met z’n vieren in quarantaine gezeten. Samen is echt beter dan alleen.

Ik werk bij Thuishaven, een festival in Sloterdijk en Libelle, een bedrijf dat de bagage van cruiseschepen in Amsterdam regelt. Beide banen lagen volledig stil tijdens Corona.

Na mijn VWO ben ik naar de TU Delft gegaan om werktuigbouwkunde te studeren. Helaas heb ik dat jaar niet gehaald. Ik ben toen aan de Hogeschool van Amsterdam dezelfde studie gaan doen en dit studiejaar hoop ik af te studeren.

En in 2023 terug naar Delft voor master product design

Ik ga komend studiejaar terug naar Delft om de master productdesign te gaan doen. Hiervoor moet ik met een 8 gemiddeld afstuderen, maar ik denk dat het mij gaat lukken.

Eerst ga ik nog stage lopen bij een relatief nieuw bedrijf in Amsterdam genaamd Mokumono*. Mij is gevraagd om te werken aan een nieuw product dat hopelijk binnenkort op de markt komt. Ik heb super veel zin in deze stage en dankzij de toelage van Vicarie kan ik deze stage ook doen omdat ze mij geen stagevergoeding kunnen geven. Bedankt!

Sam ontving in het collegejaar 2022-2023 een studietoelage van de Vicarie.

 

* Maakt lichtgewicht e-bikes van wereldklasse. Lokaal gebouwd. Zonder compromis.