Bachelor exchange programma in Sydney

      Reacties uitgeschakeld voor Bachelor exchange programma in Sydney
Tess van Basten Batenburg

Tess van Basten Batenburg

Een geheel nieuw perspectief op andere culturen

Mijn naam is Tess. Ik ben 21 jaar en ik ben in juli 2017 aan het laatste jaar van mijn bachelor International Business Administration begonnen. Het speciale hieraan is dat dit in Sydney plaatsvindt! Mijn universiteit, de Erasmus University Rotterdam, biedt haar studenten de mogelijkheid om in het eerste deel van het derde studiejaar mee te doen aan een exchange programma. Na de selectierondes kreeg ik in december 2016 te horen dat ik mocht studeren aan de University of Technology. Sydney: mijn eerste keus!

De vakken die ik hier volg wijken af van mijn curriculum in Rotterdam. Innovation and Entrepreneurship, Cultures of Globalisation en Programming Fundamentals. Vooral de laatste is iets compleet nieuws voor mij. Ik wilde naast een internationale ervaring ook graag kennis opdoen buiten mijn vastgestelde curriculum in Rotterdam. Ik woon momenteel in een van de studentenaccommodaties van de universiteit. In het centrum van de stad – met honderden andere buitenlandse studenten. Daarnaast ben ik druk bezig met het halen van mijn duikbrevet en met surfen.

Het is een enorme eer om te mogen studeren in deze diverse en dynamische omgeving. En het biedt mij een geheel nieuw perspectief op andere culturen. Daarnaast is het vooral ontzettend leuk!

Tess van Basten Batenburg

Tess ontving in het collegejaar 2015-2016 een studietoelage van de Vicarie.