Nieuwe collator Jan Jaap van Basten Batenburg

      Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe collator Jan Jaap van Basten Batenburg

Jan Jaap van Basten Batenburg (1933) is sinds 11 juni 2020 de 30e collator vanaf de oprichting in 1501 geworden. Jan Jaap is geboren in Lichtenvoorde en woont samen met zijn vrouw in ‘s-Gravenhage. Hij is op 14 juli erkend door het bestuur van de Stichting en volgt Eugène van Basten Batenburg op die op deze datum is overleden. Jan… Read more »

Collator Eugène van Basten Batenburg (1926-2020) overleden

      Reacties uitgeschakeld voor Collator Eugène van Basten Batenburg (1926-2020) overleden

Ons bereikte het bericht dat Eugène van Basten Batenburg (1926) op 11 juni 2020 in zijn huis op landgoed Nederhoven in Beegden is overleden.   Hij was de 29e collator van de Stichting Vicarie Sancti Nicolai sinds 1501. In zijn functie heeft hij vanaf 2015 bijgedragen aan de academische vorming van 25 studenten. Hij is 94 jaar geworden.   Wij… Read more »

Vergunning voor zonnepark op Landgoed de Batenborgh

      Reacties uitgeschakeld voor Vergunning voor zonnepark op Landgoed de Batenborgh

Het college van Winterswijk heeft op 17 maart 2020 een vergunning uitgegeven voor de bouw van een groot zonnepark op het Arresveld, onderdeel van landgoed De Batenborgh in Winterswijk. In totaal wordt 7,3 hectare landbouwgrond omgebouwd tot een plek om zonne-energie op te wekken.   Nieuwe economische drager voor landgoed en Winterswijk energieneutraal in 2030 De stichting Vicarie Sancti Nicolai… Read more »

Teruggekomen uit Canada door het Coronavirus

      Reacties uitgeschakeld voor Teruggekomen uit Canada door het Coronavirus

Cardiovascular Research aan de VUmc School of Medical Sciences in Amsterdam Mijn naam is Martijn van Basten Batenburg, ben 24 jaar en bezig met het afronden van mijn master Cardiovascular Research aan de VUmc School of Medical Sciences in Amsterdam. Als bachelor heb ik Liberal Arts and Sciences aan het Erasmus University College in Rotterdam afgerond. Dit is een studie… Read more »

Bachelor IT-recht aan de Rijksuniversiteit Groningen bijna afgrond

      Reacties uitgeschakeld voor Bachelor IT-recht aan de Rijksuniversiteit Groningen bijna afgrond

Mijn naam is Julia Dory Batenburg. Ik ben 22 jaar en ik ben momenteel bezig met het afronden van mijn bachelor IT-recht aan de Rijksuniversiteit Groningen.  Van Havo, via VWO, naar universiteit Hiervoor heb ik zowel de HAVO als het VWO afgerond op Het Baarns Lyceum. Ik heb er namelijk voor gekozen om na de HAVO door te stromen naar… Read more »

Sam wordt cultuurwetenschapper

      Reacties uitgeschakeld voor Sam wordt cultuurwetenschapper

Mijn naam is Sam van Basten Batenburg en ik ben 21 jaar. Ik ben geboren en getogen in Nijmegen, maar op mijn 19e ben ik verhuisd naar het mooie Amsterdam, omdat ik aan de Universiteit van Amsterdam Cultuurwetenschappen ben gaan studeren. Cultuurwetenschap in Amsterdam goede basis voor de cultuursector Mijn studie klinkt weinig mensen bekend in de oren, dus ik… Read more »

Er gaat niets boven Communicatiekunde in Groningen!

      Reacties uitgeschakeld voor Er gaat niets boven Communicatiekunde in Groningen!

Mijn naam is Rik Batenburg. Ik ben 25 jaar en ik ben in september 2019 aan mijn master Communicatiekunde aan de Rijksuniversiteit Groningen begonnen. Pre-master na Hoge hotelschool in Leeuwarden Ik heb hiervoor een pre-master traject moeten doorlopen, die een jaar duurde om mij toe te laten voor deze master. Na het afronden van de hoge hotelschool in Leeuwarden aan… Read more »

Zonnepark op landgoed De Batenborgh draagt bij aan klimaatdoelstellingen 2030

      Reacties uitgeschakeld voor Zonnepark op landgoed De Batenborgh draagt bij aan klimaatdoelstellingen 2030

De Stichting Vicarie Sancti Nicolai heeft eind 2018  een principeovereenkomst met Solarcentury gesloten om een zonnepark van 7 ha. te ontwikkelen op landgoed de Batenborgh. Dit gebied ligt ten westen van het Beatrixpark. Het gaat om de ontwikkeling van een tijdelijk zonnepark voor de duur van 25-30 jaar. Solarcentury is een bedrijf dat grote zonneparken ontwikkelt, bouwt en exploiteert. Zij… Read more »

Werktuigbouw in Delft is leuk omdat theorie samengaat met praktische projecten.

      Reacties uitgeschakeld voor Werktuigbouw in Delft is leuk omdat theorie samengaat met praktische projecten.

Mijn naam is Sam, ik ben 19 jaar en ik ben net begonnen aan mijn studie werktuigbouwkunde aan TU Delft. Deze opleiding past heel goed bij mij. Al vanaf het tweede jaar van de HAVO heb ik duidelijk voor ogen om de werktuigbouwkunde studie aan de TU Delft te gaan volgen. Om te worden toegelaten heb ik zeven jaar over mijn… Read more »