studie Luchtvaart bij Hogeschool van Amsterdam

      Reacties uitgeschakeld voor studie Luchtvaart bij Hogeschool van Amsterdam

Julius van Boxel studeert luchtvaart bij Hogeschool van Amsterdam Mijn naam is Julius van Boxel, ik ben 19 jaar en woon Amsterdam, ik studeer op de Hogeschool van Amsterdam. Ik zit nu in het tweede studiejaar van Aviation. Aviation is een hbo-opleiding die zich specialiseert op de luchtvaart. De opleiding is ontzettend breed, zowel de technische als operationele kant van… Read more »

Vanuit Groningen via Delft en Amsterdam naar het buitenland!

      Reacties uitgeschakeld voor Vanuit Groningen via Delft en Amsterdam naar het buitenland!

Bachelor Technische bedrijfskunde Groningen gehaald in Coronatijd In februari 2021 heb ik mijn bachelor Technische bedrijfskunde afgerond aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Ik heb daar altijd met 7 meisjes gewoond en het ontzettend naar m’n zin gehad. Via een master in Delft en met clubgenoten wonen in Amsterdam Na het afronden van mijn bachelor ben ik gestart met mijn 2… Read more »

Roeien, politologie en onderzoek in het buitenland.

      Reacties uitgeschakeld voor Roeien, politologie en onderzoek in het buitenland.

Charlotte studeert politicologie aan de Universiteit van Leiden. Mijn naam is Charlotte Mendes de León, ik ben 22 jaar en studeer Politicologie aan de Universiteit van Leiden. Binnen mijn studie focus ik op de invloed van internationale relaties en organisaties op de  gehele wereld. Mijn interesse hiervoor is ontstaan tijdens mijn twee tussenjaren na mijn middelbare school, waarin ik heb… Read more »

Online master Criminaliteit en Veiligheid in Coronatijd

      Reacties uitgeschakeld voor Online master Criminaliteit en Veiligheid in Coronatijd

Online master Strafrecht in Groningen.. Hoi! Mijn naam is Julia Batenburg, ik ben 24 jaar oud en studeer dit jaar af aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik heb vorig jaar de bachelor IT-recht afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en ben nu bezig met het afronden van de master Strafrecht. Omdat het laatste studiejaar volledig online heeft plaatsgevonden heb ik er… Read more »

Zonnepark verbindt 16 generaties

      Reacties uitgeschakeld voor Zonnepark verbindt 16 generaties

Op zondag 31 oktober 2021 werden enkele leden van de familie Van Basten Batenburg en Batenburg rondgeleid op het nieuwe zonnepark Arresveld. Als tweede openingshandeling verbonden een vertegenwoordiger van de 15e resp. de 16e generatie van de familie sinds de oprichting in 1501 twee stekkers aan elkaar. Dat waren de jongst aanwezige (Hugo 29 jaar) en de oudst aanwezige (Ben… Read more »

Zonnepark Arresveld in bedrijf

      Reacties uitgeschakeld voor Zonnepark Arresveld in bedrijf

Winterswijk, 28 oktober 2021. Wethouder Bert Frings heeft vandaag zonnepark Arresveld in Winterswijk geopend. Het ruim 7 hectare grote zonnepark op landgoed de Batenborgh gaat hiermee definitief in bedrijf en zal met 23.000 zonnepanelen voor ruim 2.000 huishoudens aan duurzame elektriciteit opwekken. Het zonnepark komt op twee agrarische percelen op landgoed de Batenborgh in Winterswijk die eigendom zijn van de… Read more »

Bouw zonnepark Arresveld gestart

      Reacties uitgeschakeld voor Bouw zonnepark Arresveld gestart

Winterswijk, 12 juli 2021. Wethouder Henk Jan Tannemaat heeft vandaag de eerste paal geslagen voor zonnepark Arresveld op landgoed de Batenborgh bij Winterswijk. Naar verwachting zal het 7 hectare grote zonnepark in eind 2021 in productie komen en aan ruim 2000 huishoudens duurzame elektriciteit gaan leveren. Het plan voor het zonnepark is in overleg met omwonenden, de eigenaar en de… Read more »

Wedstrijdroeier studeert Nederlands in Amsterdam

      Reacties uitgeschakeld voor Wedstrijdroeier studeert Nederlands in Amsterdam

Deze student Nederlands in Amsterdam is eindeloos bezig met koken, taalsystematiek en wedstrijdroeien. Mijn naam is Stijn Zelhorst, ik ben twintig jaar en ik studeer Nederlandse Taal en Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam. Of toch in Amstelveen.. Hoewel ik het soms niet makkelijk toegeef woon ik net in Amstelveen, maar wel met de twaalf leukste huisgenoten, voor wie ik… Read more »

Pelle gaat voor rechtenstudie

      Reacties uitgeschakeld voor Pelle gaat voor rechtenstudie

Mijn naam is Pelle. Ik woon met 19 jongens in een studentenhuis te leiden. ik studeer nu commerciële economie op de Hogeschool van leiden, maar ik ben van plan om in een jaar mijn propedeuse te halen zodat ik naar de universiteit kan om rechten te studeren. Verder sport ik veel en ben ik graag met vrienden.   Pelle van… Read more »

Nieuwe collator Jan Jaap van Basten Batenburg

      Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe collator Jan Jaap van Basten Batenburg

Jan Jaap van Basten Batenburg (1933) is sinds 11 juni 2020 de 30e collator vanaf de oprichting in 1501 geworden. Jan Jaap is geboren in Lichtenvoorde en woont samen met zijn vrouw in ‘s-Gravenhage. Hij is op 14 juli erkend door het bestuur van de Stichting en volgt Eugène van Basten Batenburg op die op deze datum is overleden. Jan… Read more »