Student hotelmanagement aan de BUAS wil naar New York

      Reacties uitgeschakeld voor Student hotelmanagement aan de BUAS wil naar New York

Dit jaar ben ik één van de gelukkigen die een studietoelage heeft ontvangen van Vicarie.
Ik zal mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Kamiel van Basten Batenburg en ik woon nu 2 jaar in Breda.
Daar studeer ik hotelmanagement aan de BUAS, Breda University of Applied Science.

Door Corona stelde het sociale leven niet veel voor
Toen ik naar Breda verhuisde, kende ik de stad niet. Door Corona heeft het ook wel even geduurd voordat ik mij er thuis voelde. Door lockdowns waren de lessen online en het sociale leven stelde niet veel voor, omdat de meeste studenten terug naar hun ouders gingen. Dat vond ik wel jammer. Maar ook ik heb meer tijd bij mijn ouders doorgebracht.

Naar Parijs om Frans te spreken

Dit jaar is gelukkig weer een beetje zoals voor de coronaperiode. Ik ben naar Berlijn geweest met medestudenten en afgelopen zomer ben ik 5 weken naar Parijs geweest om Franse les te volgen. Ik verbleef bij een oudere vrouw die zelf docent Engels was aan de opleiding waar ik ook les kreeg. Het was super leuk en leerzaam. Ik heb buiten de lessen om veel door de stad gelopen, parkjes ondekt en musea bezocht.

Stage in New York

Hierdoor ben ik alleen maar meer overtuigd geraakt dat ik mijn stage in het buitenland wil doen, het liefst in New York. Om dit te kunnen betalen werk ik in Breda in het Nassau hotel van Marriott. Door de bijdrage uit het fonds van Vicarie is mijn droom weer een stapje dichterbij gekomen!

Kamiel van Basten Batenburg

 

Kamiel ontving in het collegejaar 2022-2023 een studietoelage van de Vicarie.