Vanuit Groningen via Delft en Amsterdam naar het buitenland!

      Reacties uitgeschakeld voor Vanuit Groningen via Delft en Amsterdam naar het buitenland!

Bachelor Technische bedrijfskunde Groningen gehaald in Coronatijd

In februari 2021 heb ik mijn bachelor Technische bedrijfskunde afgerond aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Ik heb daar altijd met 7 meisjes gewoond en het ontzettend naar m’n zin gehad.

Via een master in Delft en met clubgenoten wonen in Amsterdam

Na het afronden van mijn bachelor ben ik gestart met mijn 2 jarige master Transport, infrastructure and logistics aan de TU Delft. Ik woon samen met 2 clubgenootjes in Amsterdam.

Naar het buitenland voor onderzoek naar groen logistiek design project

In februari zal ik beginnen met een design project waarbij ik een logistiek probleem ga oplossen voor een bedrijf met 4 andere studenten. In september start ik met mijn afstudeer scriptie gecombineerd met een stage. Het lijkt me super leuk om dit te doen in het thema groene energie bijvoorbeeld bij een bedrijf zoals Tesla en als Corona het toe laat in het buitenland!

Eerst reizen en dan een baan

Zodra ik mijn master heb afgerond wil ik heel graag nog een aantal maanden reizen. Daarna ga ik opzoek naar een baan. Wat voor baan precies weet ik nog niet maar ik hoop daar meer duidelijkheid in te vinden door mijn stage en design project!

Emmeline Batenburg

Emmeline ontving in het collegejaar 2021-2022 een studietoelage van de Vicarie.