Roeien, politologie en onderzoek in het buitenland.

      Reacties uitgeschakeld voor Roeien, politologie en onderzoek in het buitenland.

Charlotte studeert politicologie aan de Universiteit van Leiden.

Mijn naam is Charlotte Mendes de León, ik ben 22 jaar en studeer Politicologie aan de Universiteit van Leiden. Binnen mijn studie focus ik op de invloed van internationale relaties en organisaties op de  gehele wereld. Mijn interesse hiervoor is ontstaan tijdens mijn twee tussenjaren na mijn middelbare school, waarin ik heb gereisd en gewerkt in Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azië.

En combineert dat met Economie aan de Universiteit van Amsterdam

Dit jaar combineer ik de studie Politicologie met Economie aan de Universiteit van Amsterdam. Als ik mijn studie heb afgrond, hoop ik de kennis die ik heb opgedaan in politiek en economie in praktijk te kunnen brengen bij een internationale organisatie ergens op de wereld. Ik zou dan ook graag onderzoek willen doen of werken in het buitenland.

Daarnaast doet ze Commissiewerk bij studentenroeivereniging Njord

Naast studeren, ben ik ook actief binnen de studentenroeivereniging Njord. Waar ik vorig jaar elke dag om 6.30 uur in de boot zat om te trainen, doe ik het dit jaar wat rustiger aan en vul ik mijn tijd met commissiewerk. Zo help ik nu met de organisatie van een grote roeiwedstrijd die over een aantal maanden zal plaatsvinden.

Charlotte Mendes de León

Charlotte ontving in het collegejaar 2021-2022 een studietoelage van de Vicarie.